LED Power supply

Wat zijn de essentiële factoren voor de aankoop van 24V-voeding voor LED-verlichting?

Ongeacht uw behoefte, moet u de juiste stroombron voor uw LED-lichtstrips vinden. Als u uw eigen LED-armatuur moet bouwen, bestaande LED-armaturen moet aanpassen of nieuwe LED-lampen moet kopen, kunnen LED-lampen niet presteren zonder de hulp van de juiste voeding of stuurprogramma’s. Om een ledstrip te verlichten, heb je ofwel een led-driver met constante stroom nodig ofwel een voeding met constante spanning. Mogelijk moet u de combinatie van beide apparaten gebruiken om LED-strips te laten werken.

24V-voedingsadapters zijn ontworpen voor led-stripverlichtingsdoeleinden. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u de juiste voeding voor uw LED-verlichting en strips kiest. Beschouw deze blog als het lezen waard als je deze factoren wilt weten.

#1 Regel de stroom naar uw LED’s:
De meeste LED-toepassingen en -strips vereisen een efficiënt stroombegrenzend apparaat of weerstand om te voorkomen dat LED’s overmatig worden aangestuurd. Een stroombegrenzer of een stroombegrenzende weerstand is essentieel voor het regelen van de stroom naar de LED’s. Dit soort apparaten maximaliseert ook de levensduur van LED-toepassingen. Zonder de huidige regelgeving trekken LED’s te veel stroom en begint hun helderheid te fluctueren en uiteindelijk zullen LED-lampen het begeven.

#2 Zoek naar voedingen met constante spanning:
Het is belangrijk op te merken dat LED-voedingen met weerstanden of stroombeperkende apparaten constante spanningsvoedingen nodig hebben. Voor dit soort 24V voedingen voor led-verlichting is een constante gelijkspanning nodig. Je hebt een voeding nodig die je stroom omzet naar een veilige gelijkspanning. LED-strips hebben ingebouwde stroombegrenzende weerstanden.

#3 Wattage:
Het is een van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden voordat u de juiste voeding voor uw LED-verlichting kiest. U moet het wattage van uw LED-lamp weten om de juiste LED-stuurprogramma’s te bepalen. Als u meer dan één LED-lamp hebt die u hoopt te laten werken met één LED-driver, moet u het wattage bij elkaar optellen om het totale aantal watt te vinden.

24v voeding voor LED-verlichting

#4 Spanning/stroom:
U moet ervoor zorgen dat de uitgangsspanning compatibel is met de LED-spanning. Tegenwoordig hebben alle LED-producten stroomregelaars die u een idee geven over welke ingangsspanning moet worden gebruikt. Als u krachtige LED’s gebruikt, hebt u drivers met constante stroom nodig voor stabiele DC-spanningsingangen. 24V SMPS-voedingen zijn ideaal voor audio-, LED- en sensorische toepassingen.

#5 Dimbare LED-voedingen:
Als uw LED’s dimbare functies hebben waarmee u hun helderheid kunt aanpassen, moet u een LED-voeding kiezen die dimmogelijkheden heeft. U moet ook het specifieke dimmercontrolesysteem weten dat wordt gebruikt in uw LED-voedingssystemen. Veel mensen kopen 24V schakelende voedingssystemen voor hoogwaardige elektronische apparaten zoals audioapparatuur, opladers voor mobiele telefoons en medische testapparatuur.

#6 Temperatuur & Weer:
Een andere belangrijke factor waarmee u rekening moet houden voordat u de voeding voor uw LED-verlichting kiest, is het weer en de temperatuur. Voedingsadapters werken het meest efficiënt wanneer ze binnen de temperatuurparameter worden gebruikt. U moet uw LED-voedingsapparaten gebruiken binnen het veilige bedrijfstemperatuurbereik. Controleer ook de IP-classificatie van uw LED-voeding voordat u deze koopt.

Vind de beste fabrikant van 24V-voeding:
Als u op zoek bent naar een gerenommeerde en betrouwbare fabrikant van voedingen , kan Shenzhen Xinreal Technology Co., Ltd uw beste optie zijn om allerlei soorten voedingsproducten op grote schaal te kopen. Het bedrijf biedt zijn klanten een breed scala aan producten, waaronder LED-voedingen , schakelende voedingen voor LED-verlichting, CCTV-voedingen , voedingen voor gebouwen en slimme voedingsoplossingen. De organisatie heeft meer dan 10 jaar ervaring in de ontwikkeling van stroomvoorzieningsproducten en heeft het vermogen om meer dan 2.000.000 eenheden per maand te produceren. Bovendien heeft het een korte levertijd die u kan helpen om uw gewenste producten op tijd te krijgen. Bekijk de officiële website voor meer producten en voedingsoplossingen.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

5 × 1 =

More than 400+ different power supply variable.

5V power supply is widely used in LED display and some other conditions.

24V Applicance Soluction

 
 

 

 

400w power supply is a great choice for use in lights. It can provide enough power for all of your needs, and it is also very reliable.

Waterproof power supplies are available in a variety of sizes and styles, so you can choose one that best suits your needs.

New Product

Social Media

New Post

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

en English
X

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.