LED Power supply

Wat is een TRIAC-voeding? 

Een proef is een high-speed solid-state apparaat dat wisselstroom in beide richtingen van een sinusgolfvorm kan schakelen en regelen. Als solid-state apparaat kunnen thyristors worden gebruikt om lampen, motoren, verwarmingen, enz.

Zijn alle led-dimmers TRIAC?

TRIAC-dimmers zijn ontworpen voor resistieve belastingen zoals gloeilampen of halogeenlampen en hebben een aanzienlijke geïnstalleerde basis in de Verenigde Staten en wereldwijd. Daarom zullen op LED gebaseerde oplossingen met conventionele LED-drivers niet werken zoals verwacht met TRIAC-wanddimmers.

Wat is een TRIAC wanddimmer?

TRIAC staat voor triode voor wisselstroom en is een schakelaar die wordt gebruikt om de stroom te regelen. Bij gebruik in verlichtingstoepassingen wordt dit gewoonlijk ‘TRIAC-dimmen’ genoemd.

Model: E6-TD1
Dimmen Modus:Leading edge (triac)
Ingangsspanning: 200-240VAC, 50-60Hz
Laadvermogen: gloeilamp: 25-500W
Hoogspannings-halogeenlamp: 25-500W
Dimmende LED’s: 6-300W
Werktemperaturen.:-30℃~55℃
Afmetingen:L86×W86×H50mm
Pakketgrootte: L106×W106×H60mm
Gewicht (GW): 180g

6
E6-TD1 2_
E6-TD1 3_
E6-TD1 4_

Zijn Lutron-dimmers TRIAC?

Ja, Lutron heeft een reeks intelligente TRIAC-dimmers in hun Diva-productlijn. De dimmers van de Caseta-serie zijn echter geen TRIAC-dimmers. Ook andere innovatieve merken bieden mogelijkheden.

Voorzien zijn van:

0-10V dimmer T18 / T18-1 is een full-touch LED-controller die een of vierkanaals 0-10V-signaal uitvoert, zowel in-/uitschakelen als dimfuncties biedt. Aanneming van zeer sterk ultragevoelig aanraakglaspaneel, snelle en nauwkeurige helderheidsaanpassing met unieke design-aanraakschuif. Een soepel dimbereik van 0,1% tot 100% zonder flikkering kan zeer comfortabel zijn voor het menselijk oog. Dankzij de achtergrondverlichtingsfunctie is het aanraakscherm ook in het donker goed te vinden. De aanraakdimmer wordt gevoed door AC-ingang en kan compatibel zijn met bestaande standaard 86*86 mm muurdozen.

新详情_01
0-10V LED-dimmer
新详情_02
0-10V LED-dimmer
新详情_03
0-10V LED Dimmer gegevensblad
新详情_04
0-10V LED Dimmer gegevensblad
新详情_05
新详情_06

Kan ik een TRIAC gebruiken om gelijkstroom te schakelen?

Ja, het kan in de GATE-terminal worden gebruikt om te activeren, maar het blijft voor onbepaalde tijd aan als het eenmaal is gestart. Het heeft dus minimale DC-toepassingen. Uiteindelijk is de TRIAC een elektronisch apparaat met drie aansluitingen dat functioneert als een schakelaar voor AC-signalen.

Wat is het werkingsprincipe van een TRIAC?

Een proef is een wisselstroomschakelaar met drie aansluitingen die verschilt van andere siliciumgestuurde gelijkrichters. Het kan in beide richtingen geleiden; dat wil zeggen, het toont of het aangelegde poortsignaal positief of negatief is. Daarom kan dit apparaat worden gebruikt als schakelaar in AC-systemen.

Is Triac-dimmen hetzelfde als ELV-dimmen?

Standaard dimtechnieken omvatten voorwaartse fase, omgekeerde fase (ELV) en 0-10V. Voorwaartse fase: Fasehoekdimmen (gewoonlijk gloeilampen of triac-dimmen genoemd) is de meest gebruikelijke dimmethode. ELV-dimmers zijn over het algemeen zeer compatibel met LED-belastingen en bieden soepeler dimmen op lage niveaus.

Wat is de betekenis van triac

AC-triode

Een TRIAC (wisselstroomtriode; bidirectionele triode-thyristor of bidirectionele triode-thyristor) is een elektronische component met drie terminals die bij activering stroom in beide richtingen geleiden.

Wat is een DALI-dimmer?

DALI (digitale adresseerbare verlichtingsinterface)

Deze dimmerschakelaars gebruiken een digitaal protocol om een dimcontrolesignaal naar een driver te sturen via aparte draden naar het netwerk. Ze regelen niet rechtstreeks het vermogen dat naar de bestuurder wordt gestuurd. Lampen kunnen nooit (direct) gedimd worden via DALI.

DALI-dimmer
DALI-dimmer
DALI dimmer mechanische constructies en installaties
DALI dimmer bedrading
DALI-dimmer Bediening
DALI dimmer Push-Dim functie

Wat zijn de toepassingen van TRIAC?

TRIAC (triode voor wisselstroom) is een halfgeleiderapparaat dat veel wordt gebruikt in vermogensregelings- en schakeltoepassingen. Het wordt gebruikt bij schakelen, faseregeling, chopperontwerpen, lamphelderheidsregeling, ventilatorsnelheidsregeling, motorregeling, enz.

Wat is de functie van een TRIAC in een dimmerschakelaar?

TRIAC-dimmers werken als snelle schakelaars en regelen de hoeveelheid elektriciteit die aan een lamp wordt geleverd. Een “trigger” dicteert het punt waarop het apparaat stroom begint te geleiden, waardoor in wezen de spanningsgolfvorm wordt “afgesneden”, zodat de spanning niet langer bij volledige belasting wordt geleverd.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

10 − 1 =

More than 400+ different power supply variable.

5V power supply is widely used in LED display and some other conditions.

24V Applicance Soluction

 
 

 

 

400w power supply is a great choice for use in lights. It can provide enough power for all of your needs, and it is also very reliable.

Waterproof power supplies are available in a variety of sizes and styles, so you can choose one that best suits your needs.

New Product

Social Media

New Post

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

en English
X

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.