LED Power supply

Wat is een gelijkstroomvoeding?

Gelijkstroom

Een gelijkstroomvoeding, ook wel een voeding met bewegende spoel genoemd, produceert gelijkstroom. Het bestaat uit wikkelingen die oscilleren tussen hoge en lage energietoestanden. Een transformator, een samenstel van spoelen, brengt het vermogen over van de primaire spoel naar de secundaire spoel. Bij een wisselstroomvoeding wordt de stroom in een elektrolysecel omgezet in gelijkstroom.

Veel stopcontacten en apparaten voor allerlei soorten apparaten hebben een aanzienlijke ingangsspanning (DC) en kleine uitgangsspanningen (AC), en je kunt een grote stroom elektriciteit krijgen in de vorm van wisselstromen. Aan de andere kant hebben veel apparaten die direct op het lichtnet zijn aangesloten een kleine ingangsspanning (DC) en een nog kleinere uitgangsspanning (AC).

Het omgekeerde geldt ook. Als het verwijst naar de output of de stroom van elektriciteit, staat het bekend als DC-AC. De uitgangsspanning is DC-AC en niet AC-DC. AC betekent wisselstroom.

Veel apparaten, vooral klokken, hebben AC-uitgangen en sommige DC-uitgangen. De stroom vloeit door een grote transformator en wordt vervolgens omgezet in DC-uitgang. Deze conversie gebeurt wanneer het een groot aantal apparaten moet bedienen. Een klok met 5V DC-ingangen heeft bijvoorbeeld een 12V AC-uitgang en een kleinere 12V DC-uitgang. Dit moet heel vaak gebeuren als we het horloge willen laten tikken.

Wanneer er wordt verwezen naar de ingangen, worden vaak de DC-ingangen gebruikt. Maar het gebeurt ook wanneer u de AC wilt laten stromen. Deze staan bekend als de DC-ingangen. Het is de AC die door de grote transformator stroomt, die deze omzet in DC. Het is een proces in twee stappen en de AC-uitgang is AC-DC. Deze methode wordt de transformator genoemd. Er zijn ook veel AC-apparaten en apparaten die moeten worden aangesloten op DC-uitgangen.

In het geval van de klokken is de AC vaak aangesloten op de DC-ingangen. Dit is echter niet altijd nodig. Vaak kunnen de kleine klokken de AC-ingangen en de AC-uitgangen leveren. Deze methode kan het elektriciteitsverbruik aanzienlijk verminderen. Er zijn ook veel AC-apparaten die zonder transformator kunnen werken. Ze worden directe aandrijvingen genoemd. Deze AC-apparaten worden ook wel eenvoudige stroomapparaten genoemd. Dit komt omdat de AC direct door de apparaten stroomt. De DC-apparaten zijn degenen die een transformator nodig hebben om de elektriciteit te laten stromen.

Gelijkstroom of gelijkstroom is het andere soort elektrische energie dat in verschillende toepassingen wordt gebruikt. Alle AC-DC-voedingsproducten hebben gelijkrichters ingebouwd en transformatoren om de spanningsgraden waar nodig te verhogen of te verlagen. Gelijkrichters zijn de onderdelen in voedingen die de stroom van de airconditioner omzetten in gelijkstroom.

Wat betekent 12V gelijkstroom?

12V is de eerste van drie getallen in een getal. Dit is de munteenheid die uw apparaten gebruiken. Het elektrische apparaat is aangesloten op een transformator en krijgt 12V stroom.

Wat gebruikt een 12V DC voeding?

Er zijn veel toepassingen voor een 12V DC voeding. Het primaire gebruik is het leveren van energie aan elektronische apparatuur. Het wordt gebruikt om alle apparaten in uw huis, kantoor, winkel of fabriek van stroom te voorzien.

Wat is een 12V DC-adapter?

Misschien heb je de naam van dit product gezien in online winkels of boeken. Het zet 12V gelijkstroom van een batterij of een zonne-PV-systeem om in gelijkstroom.

Waarom wordt DC niet in woningen gebruikt?

Veel mensen stellen nog steeds die vraag: waarom wordt DC in huizen gebruikt? Het antwoord is simpel: DC betekent gelijkstroom. Het is DC om de veiligheid te garanderen. Als u in uw huis wisselstroom nodig heeft, moet u wisselstroom gebruiken in plaats van gelijkstroom. De meest voorkomende keuze is natuurlijk het traditionele middel: elektriciteit.

12V voeding die we hebben:

Als je 12V DC nodig hebt, wil je misschien de hoogspanning, de 800 milliampère-modellen, die de 12V DC-voedingen zijn met interne zekeringen en die slechts 50mA stroom aankunnen. Ze worden meestal gebruikt in industriële toepassingen, zoals computers, of als back-up stroombron in uw werkplaats. De 12V AC-modellen met een laag voltage komen echter vaker voor en hebben een enkel stopcontact en u kunt er elke ingang op aansluiten. Een versie van 220 milliampère is de laagste beschikbare spanning en wordt het meest gebruikt in apparaten zoals gloeilampen.

Al onze voedingen werken gegarandeerd op elke locatie. Ze zijn getest in verschillende toepassingen, van auto tot mobiel, van huis tot schuur, en ze hebben allemaal probleemloos gewerkt. Ze zijn ook getest en goedgekeurd voor gebruik buitenshuis, op zee en ondergronds.

De meeste van onze producten zijn volledig omsloten voor bescherming tegen alle risico’s die contact met elementen van buitenaf inhouden. Er zijn veel redenen waarom u voor een ondergrondse stroomvoorziening zou willen gaan, en de belangrijkste is dat u de zaken stil wilt houden. Elektriciteit kan ingewikkeld zijn en een slecht uitgevoerde inzameling kan schadelijke uitloging van bijproducten veroorzaken, wat zeer gevaarlijk kan zijn. Elke ruisonderdrukking die u kunt krijgen, is een groot voordeel om het geluid tot een minimum te beperken. De bedrading van een ondergrondse voeding is ook een veiligheidsvoorziening, omdat u deze niet kunt gebruiken zonder een aardgeleider.

We kunnen ook in Europa produceren en zelfs sommige internationale zendingen. De meeste van onze benodigdheden zijn getest en goedgekeurd voor gebruik binnenshuis en op natte locaties, en dan kunnen we ze ook verzenden voor ‘buiten’ gebruik, zelfs als het een natte opstelling betekent.

Als u op zoek bent naar een goede stroombron voor uw huis, werkplaats of cabine, kijk dan op onze site en maak uw keuze uit onze selectie.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

14 − 1 =

More than 400+ different power supply variable.

5V power supply is widely used in LED display and some other conditions.

24V Applicance Soluction

 
 

 

 

400w power supply is a great choice for use in lights. It can provide enough power for all of your needs, and it is also very reliable.

Waterproof power supplies are available in a variety of sizes and styles, so you can choose one that best suits your needs.

New Product

Social Media

New Post

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

en English
X

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.