LED Power supply

Wat betekent 24 VDC?

Het selecteren van het juiste wattage van een voeding is heel eenvoudig. U hoeft alleen het wattage van de meterband die u koopt en de lengte ervan te kennen. Vermenigvuldig het gegeven wattage met het aantal meter tape en voeg een reserve van 10% toe. Op deze manier krijgen we het benodigde vermogen van de voeding.

Stel dat we een voeding nodig hebben voor een 5 meter lang stuk SMD 3528 300 LED tape met een vermogen van 4,8 W per meter. De berekening zal eenvoudig zijn:

(5 m 4,8 W/m) 110% = 26,4 W

Belangrijk. De voeding kan sterker zijn, maar nooit zwakker dan de berekende spanning. In het bovenstaande geval kunnen we een voeding van 30W of meer gebruiken (60W, 150W, enz.).

Natuurlijk is het wattage van een voeding het wattage dat het resultaat is van de uitgangsspanning en de stroom, waardoor problemen met spanningsverlies worden opgelost en er tegelijkertijd wordt bespaard op installatiekosten.

Bekijk 24vdc voeding

Voeding 24V DC uitgangen 100W 4.16A (DC) pulsgestuurd, gestabiliseerd, waterdicht.

Deze voeding heeft een hoge IP67-bescherming, is van binnen volledig afgedicht, waardoor hij waterdicht is voor gebruik buitenshuis. De behuizing is bestand tegen mechanische schade. Het kan binnen en buiten worden gebruikt. Maximaal 20 m 300 ledstrips of 10 m 600 ledstrips is voldoende. Dankzij de ingebouwde kabels is het aansluiten van de voeding eenvoudig en snel. Elk heeft een lengte van ongeveer 15 cm.

E-mail ons voor prijzen, op voorraad – bestel snel

Zie je je filter niet?

Neem contact op met de fabrikant voor productcategorieën. Aangepaste uitgangsspanningen zijn verkrijgbaar bij OEM. Laat ons weten wat u nodig heeft. Wijzig je bezorgadres om artikelen te zien die naar een ander land worden verzonden. Wij bedienen onze klanten sinds 2011, neem nu contact met ons op Feedback Compliance en Beperkingen.

RGB LED-strip en zijn kenmerken

Dit is een technologisch geavanceerde armatuur die naar behoefte licht in verschillende kleuren kan uitstralen. In de regel kunnen we precies de kleur kiezen die we leuk vinden uit het hele kleurenpalet – dit is de betekenis van de RGB-aanduiding. Het mengen van lichte kleuren vereist echter dat de strip de juiste driver heeft waarmee we de modi kunnen beheren. Elke LED-strip, zelfs monochroom, vereist een voldoende stroomvoorziening – vanwege de moderne technologie worden hier speciaal geselecteerde voedingen gebruikt. Ze verlagen de spanning van 230V AC die in onze installaties stroomt. Voor LED-strips, die een nominale spanning van 230V hebben, is de voeding niet nodig, maar de meeste hebben ongeveer 12V.

24vdc zakelijk
24vdc zakelijk

Veiligheid en naleving

Wat moet er in ons DALI-circuit zitten?

Om het circuit goed te laten werken, moeten er minimaal 3 apparaten op ons netwerk zijn aangesloten. De apparaten in het netwerk zijn als volgt: DALI-controller – het apparaat dat de opdrachten naar ons systeem stuurt, dit wordt MASTER genoemd.

dali-verbinding
Dali-verbinding

Instructies voor het aansluiten van de LED-strip

De volgorde van aansluiting van de ledstrip zelf

1. 24vdc voeding –> 2. 24vdc ledstrip

24vdc uitgangen
24vdc uitgangen

De volgorde van aansluiting van de ledstrip en de driver

1) 24vdc voeding –> 2) 24vdc-controller –> 3) 24vdc ledstrip

24vdc stroom
24vdc stroom

Hoe sluit ik de 24vdc draden aan?

Verbind de draden volgens de kleuren. Je kunt ze solderen of verbinden met een dobbelsteen.

24vdc voordelen
24vdc voordelen

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

4 × 4 =

More than 400+ different power supply variable.

5V power supply is widely used in LED display and some other conditions.

24V Applicance Soluction

 
 

 

 

400w power supply is a great choice for use in lights. It can provide enough power for all of your needs, and it is also very reliable.

Waterproof power supplies are available in a variety of sizes and styles, so you can choose one that best suits your needs.

New Product

Social Media

New Post

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

en English
X

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.