De belangrijkste technische parameters van voedingen zijn natuurlijk de eenheid van vermogen (W – WATT), de stroomsterkte (A – AMPER) en de spanning (V – VOLT). De ingangsspanning is het type stroom dat aan de voeding wordt geleverd (meestal 230 V), terwijl de uitgangsspanning de stroom bepaalt die vloeit tussen de voeding en de lichtbron zelf. Natuurlijk is het wattage van een voeding het wattage dat het resultaat is van de uitgangsspanning en de stroom, waardoor problemen met spanningsverlies worden opgelost en er tegelijkertijd wordt bespaard op installatiekosten.
Bekijk 24vdc voeding
Voeding 24V DC uitgangen 100W 4.16A (DC) pulsgestuurd, gestabiliseerd, waterdicht.
CL 24vdc voeding CLL 24vdc voeding CLPS 24vdc voeding
Deze voeding heeft een hoge IP67-bescherming, is van binnen volledig afgedicht, waardoor hij waterdicht is voor gebruik buitenshuis. De behuizing is bestand tegen mechanische schade. Het kan binnen en buiten worden gebruikt. Maximaal 20 m 300 ledstrips of 10 m 600 ledstrips is voldoende. Dankzij de ingebouwde kabels is het aansluiten van de voeding eenvoudig en snel. Elk heeft een lengte van ongeveer 15 cm.
E-mail ons voor prijzen, op voorraad – bestel snel
Zie je je filter niet?
Neem contact op met de fabrikant voor productcategorieën. Aangepaste uitgangsspanningen zijn verkrijgbaar bij OEM. Laat ons weten wat u nodig heeft. Wijzig je bezorgadres om artikelen te zien die naar een ander land worden verzonden. Wij bedienen onze klanten sinds 2011, neem nu contact met ons op Feedback Compliance en Beperkingen.
Hoe LED-strips aan te sluiten zonder te solderen
Voorbeeld van installatie van LED-strips
Stel dat u besluit om het plafond of een apart gedeelte van de kamer uit te rusten met een vrij complex geometrisch patroon. Bijvoorbeeld:

Hoe je dan LED-strips aansluit zonder te solderen, zal ik in het volgende voorbeeld proberen uit te leggen. Ik ben het ermee eens dat het met een soldeerbout vrij moeilijk zal zijn om zo’n configuratie met individuele LED-stripsegmenten te bouwen, en het aansluiten van een dergelijk ontwerp zal veel tijd kosten. We zullen u vertellen hoe u een dergelijk project in slechts 1 ÷ 2 uur kunt samenstellen. Om dit te doen, koopt u eenvoudig het benodigde aantal connectoren, namelijk.
* een simpele om de tape aan de tape te koppelen;
* Kruis;
* T-vormig;
* drie in de vorm van de letter L;
* directe aansluiting van de tape op de draad;
* een stroomconnector om de strip aan te sluiten op een voeding (type “nut”).

Schakelschema voor LED-verlichting:
Let er bij het aansluiten van de ledstrip op dat de spanning gelijkmatig wordt verdeeld!
Veiligheid en naleving
Deze regel geldt ook voor de installatie van RGB ledstrips.

RGB-tape vereist het gebruik van een stuurprogramma. De driver moet worden geselecteerd volgens hetzelfde principe als de voeding. Het moet minstens zo sterk zijn als het lint dat we hebben uitgekozen. De driver dient altijd na de voeding te worden gemonteerd omdat deze met dezelfde spanning werkt als de ledstrip. Montage vóór de voeding zou hem onherstelbaar beschadigen.

De krachtigste drivers voor RGB-linten bieden 144 W aan voedingen, zodat ze maximaal 10 m 300 LED SMD5050 RGB-lint of 20 m 150 LED SMD5050 RGB-lint aankunnen. Als het aantal groter is, moeten we een versterker gebruiken. Zoals de naam al doet vermoeden, versterkt het het signaal dat van de driver komt en geeft het door aan de volgende secties van de band. De versterker heeft een vermogen van 144W, dus we kunnen nog 10 m 300 LED SMD5050 RGB-tape of 20 m 150 LED SMD5050 RGB-tape toevoegen aan onze installatie.

Dankzij de versterkers hebben we de mogelijkheid om zeer grote delen van de RGB ledstrip aan te sturen. Hieronder zie je het schakelschema waarbij de RGB-controller niet direct op de ledstrip is aangesloten. Hij zendt het RGB-signaal alleen naar de versterkers waarop de RGB-ledstrips zijn aangesloten. In het schema zijn twee versterkers weergegeven, maar er kunnen er natuurlijk veel meer zijn. Natuurlijk moet je ook rekening houden met het vermogen van de voeding die het circuit voedt. Als het vermogen van een voeding niet genoeg is om het hele circuit van stroom te voorzien, is het nog steeds mogelijk om het hele circuit aan te sturen met een RGB-driver. Het enige verschil is dat de volgende versterkers worden gevoed door aparte voedingen, terwijl het RGB-signaal nog steeds door dezelfde RGB-controller wordt ontvangen.
