Manieren om een 24 VDC voeding te kiezen?

De belangrijkste technische parameters van voedingen zijn natuurlijk de eenheid van vermogen (W – WATT), de stroomsterkte (A – AMPER) en de spanning (V – VOLT). De ingangsspanning is het type stroom dat aan de voeding wordt geleverd (meestal 230 V), terwijl de uitgangsspanning de stroom bepaalt die vloeit tussen de voeding en de lichtbron zelf. Natuurlijk is het wattage van een voeding het wattage dat het resultaat is van de uitgangsspanning en de stroom, waardoor problemen met spanningsverlies worden opgelost en er tegelijkertijd wordt bespaard op installatiekosten.

Wat is een 24vdc voeding?

Een 24V voeding kan AC naar DC transformeren. Sommige apparaten hebben gelijkstroom nodig, maar hebben alleen toegang tot de airconditioning die afkomstig is van het muuroppervlak.

Om het gewenste lichteffect van de ledstrip te bereiken, is het noodzakelijk om een goed geselecteerde voeding te leveren, die wordt bepaald door de stroombehoefte van de ledstrip. De voeding kan hoger zijn, nooit lager, bijvoorbeeld om een 5 meter lange strip LED SMD 3528 300 LED van stroom te voorzien – u moet 24W (watt) (5 meter x 4,8W/m) selecteren voeding 30W 24V, en om 5 meter strip LED SMD 5050 150 LED van stroom te voorzien – je moet 36W (watt) (5 meter x 7,2W / m) selecteren, voeding 45W 24V.

Bekijk 24vdc voeding

Voeding 24V DC uitgangen 100W 4.16A (DC) pulsgestuurd, gestabiliseerd, waterdicht.

Deze voeding heeft een hoge IP67-bescherming, is van binnen volledig afgedicht, waardoor hij waterdicht is voor gebruik buitenshuis. De behuizing is bestand tegen mechanische schade. Het kan binnen en buiten worden gebruikt. Maximaal 20 m 300 ledstrips of 10 m 600 ledstrips is voldoende. Dankzij de ingebouwde kabels is het aansluiten van de voeding eenvoudig en snel. Elk heeft een lengte van ongeveer 15 cm.

E-mail ons voor prijzen, op voorraad – bestel snel

Zie je je filter niet?

Neem contact op met de fabrikant voor productcategorieën. Aangepaste uitgangsspanningen zijn verkrijgbaar bij OEM. Laat ons weten wat u nodig heeft. Wijzig je bezorgadres om artikelen te zien die naar een ander land worden verzonden. Wij bedienen onze klanten sinds 2011, neem nu contact met ons op Feedback Compliance en Beperkingen.

Hoe sluit je een ledstrip aan op een voeding?

Laten we dus overgaan tot een meer gecompliceerde stap, namelijk het beantwoorden van de vraag hoe de LED-strip op de schakelaar moet worden aangesloten. Raak in het begin niet ontmoedigd, het lijkt gewoon moeilijk, maar dat is het helemaal niet. Laten we aan de slag gaan.

1. op de schakelaar zit een connector met de inscriptie LED. Soldeer hiervoor voorzichtig de lead-in aan de ledstrip.

sluit uitgangen met plug

2. Soldeer vervolgens ook aan de connector met het label POWER SUPPLY , maar soldeer deze keer de draden aan de 12v DC-voeding.

kabel en stekkers

3. Zorg ervoor dat alles correct is gemonteerd en aangesloten.

voordelen eenvoudige installatie

4. Monteer de schakelaar waar hij hoort.

5 Boor een gat in het deksel voor de zenderdiode met een boor van 5 mm. Het is erg belangrijk dat het precies deze diameter heeft.

6. Klaar!

Schakelschema voor LED-verlichting:

Let er bij het aansluiten van de ledstrip op dat de spanning gelijkmatig wordt verdeeld!

Veiligheid en naleving

Hieronder laten we u zien hoe u de LED-strip aansluit om spanningsverlies te voorkomen.

De spanningsval treedt op als we meer dan 5 m van de strip in serie achter elkaar aansluiten. Het begin van de ledstrip zal veel feller schijnen dan het einde.

aan één kant beperkt

Bij ledstriplampen langer dan 5 m sluit u de voeding het beste in het midden van het gedeelte aan om de lichtopbrengst aan de uiteinden van de ledstrip te garanderen.

beperkt in het midden

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 4 =

On Key

Related Posts

en English
X

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.