Kun je led strip verlichting snijden

LED-stripverlichting

In een eenvoudige seriële opstelling maken modules op een flexibele printplaat, bestaande uit drie diodes en een weerstand, het mogelijk een constante stroom in de schakeling te handhaven (het resultaat van de specificatie voor de werking van door gelijkstroom aangedreven LED’s). De lengte van de te koop aangeboden modules (25 mm, 50 mm, 100 mm) hangt voornamelijk af van de grootte van het lint en moet dienovereenkomstig worden gekozen. Het lint kan worden gebruikt met 12 V DC, afhankelijk van de toepassing. LED strip light domineert ook de automobielmarkt. In dit geval worden LED-strips met een constante spanning van 24 V gebruikt. Vergeleken met de klassieke ledstrips verdubbelen de 24 V strips het aantal diodes op één strip. Op rol gewikkelde LED-tapes zijn verkrijgbaar in specifieke meterreeksen en bereiken gewoonlijk een lengte van 5 meter. Aangezien elke module in de band zijn eigen legsysteem heeft, is het mogelijk de band op elk punt door te knippen.

LED-stripverlichting typen

Soorten LED-strips

LED strip verlichting kan worden ingedeeld op basis van twee criteria: Temperatuur en kleur van de uitgezonden lichtbundel, alsmede het aantal en de grootte van de gebruikte diodes. In het eerste geval onderscheiden we gekleurde LED strips – wit (warm, neutraal, of koud), waarvan de keuze moet afhangen van de plaats van gebruik; monochroom (rood, groen, blauw, roze, of geel); monochroom RGB (variabele lichtkleur). Afhankelijk van het oppervlak van de strip worden in de modules LED’s van verschillende afmetingen gebruikt (LED 3528 3,5 mm x 2,8 mm, LED 5050 5 mm x 5 mm, of LED 5060 5 mm x 6 mm).

Welke LED-chip u nodig hebt, hangt af van uw project. Lees hieronder voor meer informatie.

SMD LED vergelijking van 5050, 2835, 3528, 3014

Knip LED strip verlichting

Waar LED Light Strips knippen U kunt LED lichtstrips niet zomaar overal knippen.

Snijden van LED Stripverlichting

LED strip verlichting gesneden

soldeer LED strip verlichting

soldeer de koperen puntjes

LED-strip licht

Kies de juiste LED voeding.

Indien u besluit alleen de tape en de aansluiting op afstand op het netwerk aan te schaffen, dient u bijzondere aandacht te besteden aan de keuze van het juiste voedingsapparaat. Afhankelijk van de lengte en het type van de LED-strip zal de stroomvoorziening verschillend zijn. In de regel worden de waarden gegeven in termen van een lineaire meter van de strook, zodat het gemakkelijk is het passende vermogen te berekenen met de volgende formule: P=Pm x l

P- doelvoeding

Pm- het vermogen van de LED strip per strekkende meter

l- lengte van de LED-strip

LED strip aansluiting aansluiten LED strip verlichting

Enkele kleur LED verlichting aansluiting

LED Strip Licht Installatie Schema

Installeren van RGB-strips

RGB LED Strip Licht Installatie Schema

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

1 × 4 =

en English
X

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.