Hoe werkt een LED-driverschakeling?

LED-uitgangsspanning:

Er zijn twee standaard spanningen op de markt, 12VDC en 24VDC, waarvan 24VDC om meer te zeggen. Dit heeft vooral te maken met de serie-parallelle schakeling van je ledstrip kralen. Als je een serieschakeling bent met drie punten, is die aandrijfspanning 12VDC zes kralen, die aandrijfspanning is natuurlijk 24V, het circuit om een stroombeperkende weerstand toe te voegen – veroorzaakt problemen met de stroomvoorziening. Specifieke redenen kunnen het volgende hebben.

1, schade aan de voeding, waarschijnlijk als gevolg van slechte prestaties vanwege ontwerpredenen, kan lange tijd niet werken, en tot slot de besturings-IC, MOS-buis en andere schade.

2, de zekering is slecht. Deze situatie kan te wijten zijn aan de kortsluiting aan de uitgang, een onmiddellijke hoge stroom, wat resulteert in schade aan de zekering.

3, het circuit van de interne uitgang van de voeding is defect.

led driver voeding output voltage_led driver voeding matching:

Functies van de voeding van de LED-driver

Hoge betrouwbaarheid

Vooral zoals de LED-straatlantaarnvoeding, geïnstalleerd op grote hoogte, is onderhoud niet handig en zijn de onderhoudskosten ook hoog.

Hoge efficiëntie

LED is een energiebesparend product, de efficiëntie van de aandrijfvoeding moet hoog zijn. Voor de voeding die is geïnstalleerd in de kruising van lampen en lantaarns, is warmteafvoer essentieel. Hoog rendement van de voeding, het stroomverbruik is klein, de warmte die wordt gegenereerd in de lampen en lantaarns is klein, vermindert ook de temperatuurstijging van de lampen en lantaarns. Gunstig om het lichtverval van LED te vertragen.

Hoge arbeidsfactor

Vermogensfactor is de elektriciteitsnetvereisten voor de belasting. Algemeen 70 watt of minder van apparaten, er zijn geen verplichte indicatoren. Hoewel het vermogen van een kleine vermogensfactor voor een enkel apparaat iets lager is op het elektriciteitsnet, zal het gebruik van verlichting ‘s nachts, dezelfde soort belasting te geconcentreerd, meer vervuiling veroorzaken. Voor 30 watt tot 40 watt LED-stroomvoorziening wordt gezegd dat er binnenkort misschien specifieke indicatoren zullen zijn voor de vereisten voor de arbeidsfactor.

Rijd modus

Er zijn er twee: de ene is een constante-spanningsbron voor meerdere constante-stroombronnen, elke constante-stroombron afzonderlijk voor elke weg-LED-voeding. Op deze manier heeft de combinatie van flexibele, één LED-storing geen invloed op het werk van andere LED’s, maar zullen de kosten iets hoger zijn. Een andere is de constante stroomvoorziening, de aandrijfmethode die wordt gebruikt door “Zhongke Huibao”, LED’s in serie of parallel bedrijf. Het heeft het voordeel van lagere kosten maar slechte flexibiliteit, maar ook om een LED-storing op te lossen, heeft geen invloed op de werking van andere LED’s. Deze twee vormen, in de loop van de tijd en naast elkaar bestaan. Meerdere methoden voor constante stroomuitgang in termen van kosten en prestaties zullen beter zijn. Misschien de mainstream richting in de toekomst.

Overspanningsbeveiliging

LED-anti-surge-capaciteit is relatief slecht, vooral het vermogen om weerstand te bieden aan sperspanning. Versterking van dit aspect van bescherming is ook erg belangrijk. Sommige LED-lampen worden in de buitenlucht geïnstalleerd, zoals LED-straatverlichting. Vanwege de belasting van het elektriciteitsnet en blikseminductie, zal het elektriciteitsnet verschillende pieken binnenvallen. Sommige pieken zullen leiden tot schade aan de LED. Daarom moet de analyse van “Zhongke Huibao” aandrijfvermogen in de overspanningsbeveiliging een zeker gebrek aan energie en frequente vervanging van lampen hebben. LED stuurt stroom aan om het binnendringen van spanningspieken te voorkomen om de LED te beschermen tegen schade aan het vermogen.

Beschermingsfunctie:

Voeding en de conventionele beveiligingsfunctie, het is het beste om de negatieve feedback van de LED-temperatuur in de constante stroomuitgang te verhogen om te voorkomen dat de LED-temperatuur te hoog is; om te voldoen aan de eisen van veiligheidsvoorschriften en elektromagnetische compatibiliteit.

LED-voeding bijpassende

Eerst moeten we het bijpassende principe van LED-lampkralen kennen.

1, LED-lampkralen kennen alleen hun nominale stroom om de specificaties van de aandrijfvoeding te bepalen.

2, omdat de LED geen constante spanningsdriver is, is het een gewone stroomdriver.

3, volgens de nominale stroom van een enkele LED, bepaalt het aantal LED’s, LED-verbinding (serie, parallel) de totale stroom en totale spanning van de schijf om de bijpassende voeding te kiezen.

Ten tweede, de berekening van LED-lampkralen en voeding.

Bereken het vermogen van de voeding volgens de kracht van LED-kralen. Zoals 5 mm strohoed-vormig, 5 mm spotlight-type, 3528 pakketten, enz. ongeveer 0,06 W, gemiddeld vermogen (zoals 8 mm strohoed-vormig, 10 mm strohoed-vormig, 5050 pakketten, enz.) 0,2 W -0,5W, hoog vermogen 1W, 3W, 5W, 10w … 100w.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

7 + 9 =

en English
X

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.