Güç kaynaklarının en önemli teknik parametreleri elbette güç birimi (W – WATT), amper (A – AMPER) ve voltajdır (V – VOLT). Giriş voltajı, güç kaynağına sağlanan akımın türüdür (genellikle 230 V), çıkış voltajı ise güç kaynağı ile ışık kaynağının kendisi arasında akan akımı belirler. Elbette, bir güç kaynağının watt değeri, çıkış voltajından ve akımdan kaynaklanan voltajdır – voltaj düşüşü sorunlarını çözer ve süreçte kurulum maliyetlerinde tasarruf sağlar .
24vdc Güç kaynağını görüntüle
Güç kaynağı 24V DC çıkışlar 100W 4.16A (DC) darbe kontrollü, stabilize, su geçirmez.
Bu güç kaynağının yüksek IP67 koruması vardır, içi tamamen sızdırmazdır, bu da onu dış mekan kullanımı için su geçirmez hale getirir. Muhafazası mekanik hasara karşı dayanıklıdır. İç ve dış mekanlarda kullanılabilir. Maksimum 20 m 300 LED şerit veya 10 m 600 LED şerit yeterlidir. Dahili kablolar sayesinde güç kaynağının bağlanması kolay ve hızlıdır. Her birinin uzunluğu yaklaşık 15 cm’dir.
24vdc güç kaynağı alüminyum 24vdc güç kaynağı plastik
Fiyatlar için bize e-posta gönderin, stokta – yakında sipariş verin
Filtrenizi görmüyor musunuz?
Ürün Kategorileri için Üretici ile İletişime Geçin. OEM tarafından özel çıkış voltajları mevcuttur. Neye ihtiyacınız olduğunu bize bildirin. Farklı bir ülkeye gönderilen ürünleri görmek için teslimat adresinizi değiştirin. 2011 yılından bu yana müşterilerimize hizmet veren Geribildirim Uyum ve Kısıtlamalar için hemen bize ulaşın.
LED şeritler nasıl bağlanır
5 m’den uzun LED şeritleri birbirine bağlamayın – bu tür bağlantılar voltaj düşmelerine neden olabilir. LED şeritlerin bir güç kaynağına bağlanması şemaya göre yapılmalıdır:


Güvenlik ve Uyumluluk
LED şeritler nasıl lehimlenir?
LED şeritleri bağlamanın başka bir yolu da lehimlemedir.

Hemen başlangıçta gerekli malzemeleri hazırlamalısınız: – trafo- havya- teneke- şeritler veya lehimlenecek teller.
Havyayı ısıtın (sıcaklık 320-380 °C arasında olmalıdır).
2) Tenekeyi LED şeridin belirtilen noktalarına uygulayın (bu noktalarla ilgili tüm bilgiler bağlantıda bulunabilir).
3) Noktaları uygulanan kalay ile yatay olarak birleştirin.
Kalıp soğuyana kadar birkaç saniye bekleyin.
LED şeritler, nasıl bağlanır – standart bağlantı şeması.
5 m’ye kadar kısa LED şerit uzunlukları için kullanılır.

Yukarıdaki şema, yalnızca LED şeridin uzunluğu 5 metreyi geçmediğinde kısa mesafeler için kullanılmalıdır. En başta, satın alınan güç kaynağını bağladığımız dimmer’a LED şeridi bağlarız. Tüm bu faaliyetler yerinde yapılmalıdır. Sadece tüm set bağlandığında, şerit üzerine konur ve üzerine LED’ler yapıştırılır.
Merkezi bağlantı şeması – LED şerit bağlantısı.
LED’leri döngüler halinde düzenlemek mümkün olduğunda kullanılır – genellikle LED’ler 5 M üzerinden bağlandığında kullanılır

Konuyla ilgili yukarıdaki şema – LED bant, nasıl bağlanacağı, LED aydınlatmayı tüm odaya çalıştırmak istediğimiz durumlarda kullanılır. Bu gibi durumlarda genellikle 5 m’den fazla LED banta ihtiyaç duyarız.
Ek “+” çizgili tek taraflı bağlantı şeması.
5 m’den uzun LED şeritleri için.
0.75-1 mm kesitli bir “+” tel ekliyoruz ve her 3-5 m’de bir LED şeridin “+” kontağına lehimliyoruz.

Ek bir “+” tel ile merkezi bağlantı şeması.
5 m’den daha uzun LED şeritler için, 2 0,75-1 mm’lik başka bir “+” tel ekleyin ve her 3-5 m’de bir LED şeridin “+” kontağına lehimleyin.
